Pingisrack utomhus

Allround pingisrack för utomhusbruk. Utomhusrack i kompositmaterial som både tål regn, kyla och sol. Ett hållbart rack som både tål stötar och vatten och fungerar såväl inomhus som utomhus.

 
 
Produkter per sida: Sortering:
 
Sidor: 1

Stiga Flow Outdoor

Stiga Flow Outdoor
139 kr

Snyggt och stabilt bordtennisrack för utomhusbruk Stiga Flow Outdoor är ett bordtennisrack utvecklat för utomhusbruk. Vädertåligt och stöttåligt är detta allroundrack ett perfekt alternativ för spel i alla väder. Detta hållbara rack kan även användas inomhus, och kan vara ett bra val för miljöer med högt slitage och många spelare - exempelvis fritidsgårdar, skolor och föreningar.

Stiga Flow Set Outdoor

Stiga Flow Set Outdoor
239 kr

Stabila och hållbara bordtennisrack för utomhusbruk. Stiga Flow Set Outdoor är ett 2-pack med bordtennisrack specifikt utformade för att klara spel både inhomhus och extrema förhållanden utomhus. Två allroundrack, blått och rött, som är ett utmärkt alternativ för miljöer som behöver stabila och hållbara rack, exempelvis på skolor, fritidsgårdar och andra tillfällen med många spelare och högt slitage.

Stiga Flow Spin Outdoor

Stiga Flow Spin Outdoor
139 kr

Snyggt och stabilt bordtennisrack för utomhusbruk Stiga Flow Spin Outdoor är ett bordtennisrack utvecklat för utomhusbruk. Vädertåligt och stöttåligt är detta allroundrack ett perfekt alternativ för spel i alla väder. Detta hållbara rack kan även användas inomhus, och kan vara ett bra val för miljöer med högt slitage och många spelare - exempelvis fritidsgårdar, skolor och föreningar.

Sidor: 1